Sleeubus Marsepein, Amandel- & Suikerproducten voor de groothandel

Sleeubus produceert in Antwerpen amandel- en suikerproducten voor de groothandel in bakkerijgrondstoffen, groothandel in confiserie en chocolatiers. De producten worden gewaardeerd in binnen- en buitenland.
Smaakvolle marsepein van een hoge kwaliteit wordt vervaardigd volgens een oude receptuur met amandelen uit streken rond de Middellandse Zee.

Andere producten die met dezelfde kwaliteitszin in diverse samenstellingen worden gemaakt zijn: amandelpoeder, pur of gemengd met suiker, geschaafde amandelen, fondant en choco-fondant.

De ambachtelijke productiemethode werd in de loop der jaren met behoud van het basisidee aangepast aan nieuwe industriële normen en hygiëneregels.
Er wordt sterk de nadruk gelegd op een correcte uitvoering van elk order zodat bestellingen tijdig en in de juiste samenstelling op hun eindbestemming aankomen.

Deze site heeft als doel een bondig beeld te geven van onze activiteit. Voor producten op maat, bijkomende informatie of prijzen kan u bij ons terecht via email, telefoon of fax.

 

Marsepein
Marsepein

Gemalen en geschaafde amandelen
Gemalen en geschaafde
amandelen
Fondant
Fondants
Marsepein, kleine verpakking
Marsepein kleine verpakking

Copyright 2002 Massepain Sleeubus bvba
Marsepein amandel- en suikerproducten Sleeubus, producent van confiserie en bakkerijgrondstoffen